La Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques de Burjassot es constitueix formalment

0
74

La Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques de Burjassot (PAH) s’ha constituït formalment el 12 de juliol amb la presència de 35 persones.
L’Assemblea, formada per afectats per les hipoteques i persones d’altres associacions culturals, socials i polítiques i del 15 M de Burjassot, ha mostrat la seua determinació en “lluitar contra la pràctica injusta i mafiosa de les entitats financeres de expulsar a la gent de les seues cases quan aquestes, fruit de la crisi, no poden pagar les quotes hipotecàries”.

La PAH ha reafirmat en l’assemblea la campanya de la Iniciativa Legislativa Popular, amb la qual es vol arreplegar al menys 500.000 signatures fins novembre en favor de la dació en pagament amb efectes retroactius –el deute es salda amb el lliurament de l’habitatge-, la paralització dels desnonaments i el lloguer social, que permet continuar residint en la casa amb un lloguer inferior al 30% dels ingressos.

D’igual manera, l’assemblea ha demanat l’expropiació de les cases buides que els bancs rescatats amb diners públics han desallotjat, per a que aquestes siguen cedides als ajuntaments. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.