Compromís per Torrent critica les mesures d’austeritat anunciades pel govern popular per considerar que arriben tard i estan mal gestionades

0
90

El grup Compromís per Torrent ha criticat les mesures d’austeritat anunciades per l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, el 12 de juliol, per considerar que arriben tard i que estan mal gestionades.
El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, ha senyalat que moltes de les mesures preses pel govern ja havien sigut proposades pel seu partit. “Al llarg de cinc anys moltes de les propostes de Compromís, rebutjades pel PP, s’han transformat ara en austeres i necessàries”, ha remarcat.

Folgado va anunciar a la roda de premsa organitzada per fer balanç del primer any del Pla d’Austeritat, quatre noves mesures, la supressió de la falla municipal, la posada en marxa d’un Pla de Gestió Energètica Intel•ligent i Eficient de les infraestructures municipals, la contractació d’una Empresa de Serveis Energètics (ESE) que gestionarà l’enllumenat públic i la centralització de les compres de totes les delegacions del Consistori.

Unes mesures que Compromís ha afirmat que ve proposant des de 2008, com la desaparició de la falla municipal, l’estalvi en la despesa elèctrica o la revisió de la contracta de la neteja.

Des de Compromís també s’ha criticat la gestió d’algunes de les mesures adoptades. En aquest sentit, Beguer ha fet referència a l’empresa de serveis energètica que s’encarregarà de l’enllumenat del municipi i que, segons el portaveu, costarà a l’erari públic més de 120.000 euros anuals. I ha senyalat que des del seu partit es va presentar una moció d’estalvi energètic a cost zero per a l’Ajuntament que va ser rebutjada pel govern del PP.

El Pla d’Austeritat posat en marxa en juny de 2011 va presentar un total de 34 mesures, de les quals s’han dut a terme quinze, amb la qual cosa s’ha aconseguit un estalvi de quatre milions d’euros. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.