La plantilla sanitària de la Pobla de Farnals augmenta amb un nou professional que atendrà al poble i a la platja

620

Ana Sanmartin, directora d’Atenció Primària del Departament de Salut de València-Clínic-Malva-rosa, àrea de la qual forma part la Pobla de Farnals, ha comunicat al regidor de Sanitat, Emili Gómez, que des de la pròxima setmana el municipi comptarà amb un recurs mèdic més. El metge o metgessa desenvoluparà les seues tasques a jornada completa, dividida entre el centre auxiliar de salut del poble i de la platja, i suposarà la reassignació d’algunes targetes sanitàries.

Això suposa que alguns veïns i veïnes de la localitat veuran canviat el seu metge de capçalera, als quals la Conselleria de Sanitat informarà prèviament mitjançant l’enviament i explicació prèvia amb una carta.

Tot i això, “pot ser que durant el període estival no percebem l’ampliació dels recursos mèdics, per l’augment poblacional de la Pobla de Farnals en els mesos d’estiu i per la cobertura de les vacances de tota la plantilla”, ha explicat Gómez. El regidor ha matisat que aquesta nova dotació personal que hem aconseguit “és molt positiva i veurem els resultats a partir de la tardor”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.