La nova pista de patinatge de velocitat de Paiporta s’estrena amb dos classes magistrals obertes al públic

630

La nova pista de patinatge de velocitat de Paiporta, situada al final del carrer Jaume I, s’estrena aquesta setmana amb dos classes magistrals gratuïtes obertes al públic en general, promogudes pel Club de Patinatge de Velocitat de la localitat. Les classes tindran lloc el dimarts 25 i el dijous 27, de 17.30 a 18.30 hores, i aniran seguides d’exhibicions de joves patinadors i patinadores de l’entitat. Els únics requisits per a participar són portar patins, casc i una botella d’aigua.

L’anell de la pista de patinatge de velocitat de Paiporta compta amb les mesures i les característiques exigibles per a acollir competicions d’àmbit nacional. La construcció d’aquesta instal·lació, en la que s’han invertit 172.255 euros IVA inclòs, converteix a Paiporta en un dels centres neuràlgics d’aquesta pràctica esportiva, ja que tan sols n’hi ha tres d’aquestes característiques a tot el territori valencià: al Poliesportiu de Beteró, a Benidorm i a Castelló.

En els pròxims mesos es completarà l’entorn de la pista de patinatge amb la instal·lació d’enllumenat artificial i serveis. A més, es publicarà un reglament i unes condicions per a l’ús públic de la pista, que està reservada únicament per a la pràctica del patinatge.

La construcció de la pista era una demanda històrica del Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta, que fins ara havia utilitzat per a entrenar patis d’alguns centres escolars del poble i fins i tot carrers poc transitats dels polígons industrials.

El club té actualment desenes de socis i sòcies i una escola de patinatge amb un centenar de xiquets i xiquetes de totes les edats. L’entitat competeix en multitud de campionats, on sol aconseguir grans resultats. Segons expliquen des del club, en el seu horitzó està la possibilitat de poder organitzar un campionat nacional d’aquesta disciplina esportiva en poc temps.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.