La nova alcaldessa reclama a Ximo Puig solucions a les reivindicacions històriques de Puçol

1710

La nova alcaldessa de Pucol Lola Sánchez va aprofitar  la seua primera visita oficial al president de la Generalitat Ximo Puig per a reclamar les reivindicacions històriques de Puçol, des del carril bici, a l'enllaç amb el metro a Rafelbunyol, passant per evitar les inundacions enfront del quarter i la il·luminació del Camí La Mar.

L'alcaldessa, que va estar acompanyada per la regidora d'Urbanisme, Ana Gómez, afirma que el president va prendre bona nota de totes “encara que hi ha algunes que són prioritàries i es començarà a treballar en eixos projectes com més prompte millor”.

Sánchez recordà a Puig que “des de setembre tenim confirmació que estem en la llista d'espera de la Conselleria per a recuperar el domini públic de la vereda Mangraners” i  que “auan eixa recuperació es produïsca podrem construir el carril bici entre el nucli urbà i les urbanitzacions, el que permetrà recórrer els tres nuclis urbans amb bici, des de la platja fins a la muntanya”.

L’alcaldessa explica que “Puçol està en llista d'espera per a recuperar el domini públic. Si s'aconseguix agilitzar els tràmits, la Conselleria d'Infraestructures pot assumir part de la construcció del carril bici a través de fons Feder de la Unió Europea… i el projecte podria convertir-se en realitat a mitjà termini”.

També Sánchez explica a Puig una reivindicació dels reclamant veïns i autoritats locals como l’autobús llançadora per a unir Puçol a la parada del metro a Rafelbunyol que permetria una millor comunicació amb la capital i la resta de la província.

La la il·luminació del Camí La Mar, les mesures per a previndre inundacions enfront del quarter de la Guàrdia Civil i les dos rotondes a l'eixida de l'autovia V-21 al nucli urbà i la que permetrà descongestionar el trànsit per l'interior del nucli urbà varen ser altres reclamacions de Sánchez a Puig que “ha pres nota de tot, estudiaran els distints projectes i si en un curt termini de temps no hi ha respostes tornarem a reunir-nos. En general ens ha paregut molt pròxim, accessible i preocupat pels temes dels veïns, en este cas els de Puçol”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.