Alcàsser liquida el pressupost de 2016 amb un resultat positiu de 815.860 euros i un romanent de més d’1,3 milions

1067

L’Ajuntament d’Alcàsser ha donat conter de la liquidació dels pressupostos de 2016 complint amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària i la regla de despesa i amb un resultat positiu de 815.860 euros i un romanent de tresoreria de 1.371.000 euros.

Des del Govern municipal expliquen que les seues mesures de gestió han permès que l’Ajuntament, amb els seus propis recursos, “haja pogut prestar tots els serveis públics, mantindre l’esforç pressupostari en despesa social i realitzar inversions, amb un deute zero”. La liquidació corresponent al Pressupost de 2016 llança un resultat positiu per a les arques municipals, tancant amb superàvit i “reflectint l’encertada gestió dels fons públics per part del equip de Govern”.

“En el context econòmic actual, estos bons resultats econòmics no són fruit de la casualitat, sinó que són el resultat d’un procés de millora contínua en la gestió econòmica després de dos anys de posar orde en la gestió que ens va deixar el PP”, assenyala Eva Zamora, alcaldessa d’Alcàsser, qui afig: “Les mesures que el govern municipal ha posat en marxa per a aconseguir mantindré la bona salut econòmica de l’Ajuntament han suposat tot un encert, sent esta característica un dels elements diferenciadors d’esta administració local”.

“La millora en estos indicadors es deu en gran manera a la gestió de cobrament, servei municipalitzar durant l’any 2016 i que es realitza per part de l’ajuntament, amb una millor respecte als exercicis anteriors”, ha declarat.

A la vista de les dades, el Consistori a més vol reconèixer la responsabilitat dels contribuents agraint als veïns del poble el seu compromís en el pagament dels tributs. Els nivells de recaptació voluntària dels principals tributs es manté en xifres elevades, “i tot açò garantix una autonomia financera de l’Ajuntament que li permet finançar els serveis públics que presta, el nivell dels quals i la qualitat s’ha mantingut i fins i tot s’ha vist incrementats en molts casos”.

El compliment dels objectius permetrà incrementar durant 2017 les inversions en el poble, “posant al carrer mitjançant inversions sostenibles els diners de tot el veïnat amb actuacions que milloren la seua vida”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.