La Mancomunitat Festera de de Moros i Cristians tria Alaquàs per la III edició de su fira de proveïdors

0
251

Alaquàs acollirà els dies 18, 19 i 20 de novembre la III edició de la Fira de Proveïdors MAFEMIC (Mancomunitat Festera de de Moros i Cristians) organitzada per l’Associació de Moros i Cristians Perolers amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i l’entitat de cultura medieval Culthisme. Es tracta d’un event itinerant que serveix per donar a conèixer tots els aspectes relacionats amb aquesta festa i que es constitueix com un escaparat per mostrar a les associacions tot tipus de propostes, productes i serveis necessaris per oferir un major espectacle.

Quart de Poblet. Moros y cristianos 2013

Una gran quantitat de proveïdors mostraran a Alaquàs tot tipus de propostes. Des de carrosses, cavalls i elements per a boatos fins a expositors d’indumentària festera, ballets, maquilladors i altres aspectes.

A més de servir de punt comercial, l’objectiu d’aquesta Fira que acollirà Alaquàs és fomentar la part lúdica i cultural d’aquesta festa tot i respectant la idiosincràcia de cadascuna de les poblacions que composen la Mancomunitat.

Per això, l’event esdevindrà en punt d’encontre de tots els municipis que formen part d’aquesta entitat, que es desplaçaran fins Alaquàs per participar activament en ella. Al llarg del cap de setmana hi haurà una gran oferta lúdica. Mercat medieval, exposicions, exhibicions i una gran quantitat d’activitats ompliran l’agenda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here