La família de Miguel Camacho recull firmes per a equiparar ajudes als discapacitats a les de les famílies nombroses

0
13 lecturas

La família de Miguel Camacho, un jove d'Albal de 13 anys que pateix quasi des que va nàixer una de les denominades enfermetat rara, recull firmes perquè el Govern central equipare les ajudes dels discapacitats a les de les famílies nombroses.

Albal familia Miquel CamachoMiguel Camacho pateix quasi des que va nàixer miopatia nemalínica, una malaltia neuromuscular congènita és un trastorn del desenvolupament muscular que l'obliga a estar connectat a un respirador les 24 hores del dia.

A causa del gran consum elèctric, els seus pares van sol·licitar el bo social elèctric per sufragar el sobrecost. La necessitat vital del menut i 92% de discapacitat reconeguda no han estat suficients de cara a l'administració per aconseguir-ho, una ajuda amb la qual si compten les famílies nombroses, segons ha explicat l'ajuntament d'Albal al seu facebook.

Per esta raó, la família ha iniciat una campanya de replegada de signatures per mitjà de la plataforma 'Osoigo', en la que demanen al Congrés dels Diputats la modificació de la 'Llei de Famílies Nombroses' perquè les famílies amb un fills/es amb discapacitat puguen accedir a les ajudes públiques "sense peròs", segons reivindica Miguel Ángel Camacho, pare del menut.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí