La falla Rei En Jaume gana el XXV Campionat Faller de Pilota de Massamagrell

422

El passat diumenge es va disputar el XXV Campionat Faller de Pilota Valenciana de Masssamagrell en el minitrinquet del municipi. La falla Rei En Jaume es va alçar com a guanyadora del torneig després de guanyar contra la falla Les Casetes per 60-25. Durant la jornada també es va disputar la partida pel tercer i quart perquè va finalitzar amb la falla L’Amistat com tercera classificada, mentre que la falla El Tró va quedar en el quart lloc.

Aquest campionat, en el qual han participat les comissions falleres de la localitat, ha estat organitzat per Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament de Massamagrell.

La regidora de festes, Nina Sepúlveda, va destacar “En aquest vint-i-cinc aniversari, celebrem la convivència entre les falles de Massamagrell i la seua cultura esportiva, enriquint encara més el nostre teixit associatiu i cultural”.

“Aquest tipus de celebracions, que combinen la cultura festiva de Massamagrell i un dels nostres senyals d’identitat esportives com és la pilota valenciana, aporten un valor afegit al nostre poble, que és ric en cultura, esports i tradicions”, ha comentat l’alcalde, Paco Gómez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.