La Diputació elaborarà l'inventari de béns de la Mancomunitat de l'Horta Nord

18 lecturas

inventari de bens mancomunitat horta nordLa diputada d'Assessorament i Assistència Municipal, Conxa Garcia, ha rebut la sol·licitud per part del president de la Mancomunitat de L'Horta Nord, José Vicente Andreu, perquè els tècnics de la Diputació elaboren l'inventari de béns d'aquesta entitat.

Albalat dels Sorells, Albuixech, El Puig, Emperador, La Pobla de Farnals, Massalfasar, Massamagrell, Museros, Puçol i Rafelbunyol són els municipis agrupats en aquesta mancomunitat que comparteix gestió tributària, serveis socials, recollida de residus, etc.

José Vicente Andreu li ha agraït a Conxa Garcia la col·laboració que van a tenir amb els professionals que elaboraran l'inventari, ja que és un requisit legal tenir inventariats els béns i es converteix, a més, en una eina per a tenir actualitzats els pagaments corresponents als mateixos.

Garcia ha comentat que “ajudem en la mesura de les nostres possibilitats a tots els alcaldes i presidents que demanen a l'Àrea d'Assessorament Municipal tècnics per a gestions necessàries en els seus consistoris i entitats. S'entén que, quan un organisme no té suficient capacitat econòmica i de personal per a portar avant la catalogació o inventari municipal, la Diputació ha d'exercir més que mai el seu paper d'estar al costat dels ajuntaments més xicotets”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí