La dansa arriba al Rafel Festival de la mà de Spanish Brass i Cristina M. Gómez

387

La VIII edició del Rafel Festival, que porta en marxa des del 2 d'octubre i es perllongarà fins el 3 de novembre, porta aquest dissabte 26 d'octubre a les 20h. l'actuació de Spanish Brass i Cristina M. Gómez, amb una creació d'estrena del compositor de Sueca Voro García i la direcció escènica d'Amparo Urieta.

El quintet, amb més de 30 anys de trajectòria en el món de la música de cambra, és un dels més dinàmics i consolidats dins del panorama musical internacional. Arriba a l'Auditori de Rafelbunyol després de la publicació de més d'una vintena de treballs discogràfics, i l'adquisició d'importants guardons com el Primer Premi que van obtindre en el 6é Concurs Internacional per a Quintets de Metalls ‘Ville de Narbonne’, considerat el més prestigiós per a aquesta disciplina.

Spanish Brass & Cristina M. Gómez delectaran als espectadors amb un visual espectacle que combinarà el potent so dels instruments de metall amb la coreografia més cuidada.

D'altra banda, el diumenge 27 d'octubre a les 19h. el Rafel Festival ens porta a Barcelona Modern Ensemble. La formació que ha actuat en prestigiosos festivals musicals portarà la música contemporània actual i de nova creació, i la interpretació i consegüent divulgació dels joves valors emergents de la música contemporània, així com dels compositors ja consagrats.

El Rafel Festival, com no podia ser d'una altra manera en la seua edició més internacional i després de l’actuació de Llorenç Barber amb la Banda del Conservartori Superior de Música de Castelló, clausurarà la seua programació amb un repertori contemporani italià. New Made Ensemble, grup resident del Centre de Música Contemporània de Milà, ens brindarà el 3 de novembre un espectacle de música del Segle XX i moderna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.