La crisi obliga als propietaris a aplaçar la urbanització del polígon del Coscollar

0
41
Bankia

El polígon del Coscollar d’Aldaia va náixer a principis dels anys 50 sense una planificació urbana. El resultat ha sigue una succesió d’indústries ubicades en un polígon sense urbanitzar. Quan pareixia que podia començar la urbanització del Coscollar, la crisi obligà als propietaris, qui ha de pagar l’obra, a aplaçar el projecte. Ara, l’Ajuntament ha decidit executar, al menys, les obres de clavegueram.
Amb recursos propis i part del fons del Pla Confiança de la Generalitat, el Consistori construirà una xarxa de claveguera que permeta a les empreses connectar-se i deixar d’abocar residus al subsòl.

Així, amb una inversió de 750.000 euros per a la xarxa de col•lectors, les empreses del Coscollar podran obtenir les llicències d’activitat provisionals i evitar el perill constant d’expedients i sancions de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer o el Seprona. A més, amb un milió d’euros, es construirà una carretera que unirà el Coscollar amb la de Pla de Quart.

Fa quasi 25 anys que l’Ajuntament d’Aldaia duu intentant donar una solució a un polígon necessari i antiquat. De fet, la majoria d’obres als carrers i d’enllumenat s’ha realitzat amb fons municipals. Però la solució sempre ha tingut problemes, a nivell tècnic, per ser una zona industrial.

Malgrat açò, l’Ajuntament amb la clara intenció de donar passos endavant i consolidar les empreses actuals, ha optat per construir la claveguera amb el Pla Confianza i diners dels pressupostos municipals per a donar un impuls al Coscollar i continuar generant treball.© Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here