La ciutadania pren la paraula en la confecció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Paiporta

0
394

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Paiporta dóna la paraula aquest dijous (19.00 hores) a la ciutadania, amb el taller de participació de la primera fase de redacció d’aquest document. En aquesta fase inicial, l’empresa elaboradora del PMUS ja ha recollit totes les dades i ha oferit el seu diagnòstic. Ara és la ciutadania la que ha de donar el seu punt de vista.

La vesprada de dijous començarà amb una breu presentació del document de diagnòstic del PMUS per part de CPS Ingenieros, i seguirà amb les aportacions dels i les participants als temes principals, que són accessibilitat, transport de mercaderies, aparcament, transport privat, accessibilitat al transport públic, carril bici i voreres i carrers de vianants. Finalment se celebraran tallers de participació per a acabar amb les conclusions.

Els PMUS són obligatoris per llei des de 2011, però la crisi econòmica i la manca de voluntat política varen frenar la seua implantació des del principi. La tendència actual en les estratègies de mobilitat és la d’afavorir al vianant i al ciclista. Des d’aquesta perspectiva, el treball de redacció del PMUS de Paiporta, junt amb les aportacions de la ciutadania, marcaran la pauta de les actuacions i futures inversions de l’àrea d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here