El Kafre Teatre tanca l'edició 2018 amb xifres rècord

8 lecturas

Picassent ha tornat a ser l’epicentre de l’humor amb quatre dies de festival Kafre Teatre en què el públic ha respost de forma notable a l’oferta plantejada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. L'edició de 2018, la catorzena, ha batut tots els rècords de públic amb l'assistència de 1.300 persones.

En les quatre funcions programades en el Kafre Teatre 2018 (a la Casa de Cultura i l’Aulari de la Música i les Arts) hi ha hagut una extraordinària entrada i les persones han posat en valor que Picassent continue apostant amb uns preus molt assequibles per artistes i companyies de primer nivell, un dels comentaris, segons els organitzadors, més comú entre els assistents.

Durant quatre dies, artistes com Xavi Castillo, Eugeni Alemany, Maria Juan, la companyia Yllana o el monologuista David Guapo han protagonitzat esta edició que compta amb un pressupost aproximat de 10.000 euros i que “si atenem a les xifres obtingudes i a la rendibilitat social que dóna, és una confirmació més que este festival ha donat un pas important en la seua consolidació”, manifesta el regidor responsable Jaume Sobrevela.

Sent rigorosos amb els nostres recursos alhora que sempre generosos amb la cultura, intentem oferir continguts que agraden a tot tipus de públic amb el segell de la inclusió i la pluralitat”, remarca el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Picassent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí