Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser tria a José Gea com a coordinador general local

0
1111

El col·lectiu de Joves amb IniciativaCompromís Alcàsser ha triat a José Gea com a coordinador general local en l’assemblea de Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser, celebrada el passat 10 d’abril. José Gea, de 20 anys, és estudiant d’enginyeria civil en la Universitat Politècnica de València.

El coordinador de Joves amb Iniciativa-Compromís d’Alcàsser, Jose Gea, ha destacat que “els Joves amb Iniciativa-Compromís d’Alcàsser considerem que tenim el nostre propi capítol a escriure en la història política del poble, amb l’objectiu d’acabar amb les velles formes del bipartidisme PP-PSOE, més quan estem davant un nou escenari polític i social, totalment diferent al que ha hagut durant més de 20 anys, volem més participació ciutadana i Ajuntaments oberts i per a la gent”.

Per a Gea, “Alcàsser necessita un moviment fort de joves, perquè nosaltres som el futur i també el present. Proposarem iniciatives per a millorar la situació dels joves i els ciutadans al nostre poble, hem treballat varies iniciatives com la que férem sobre afegir contenidors de oli reciclat als carrers del nostre poble, moció sobre els drets dels lgtbi+ que va ser una moció conjunta i aprovada per tots els partits polítics i la primera iniciativa presentada d’ocupació juvenil, cosa que ens alegra i ens diu que estem en el bon camí”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here