Josep Lluís Roig, Antoni Prat i Roser Barrufet, guanyadors de la XIII edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

619

Torrent, al llarg de quatre jornades ha pogut gaudir de la Setmana dels Lletres 2013, que ha conclòs amb el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. En l'acte de lliurament d'esta edició de 2013 s'ha reconegut el talent de Josep Lluís Roig Sala en la categoria de narrativa juvenil amb l'obra München, l'obra Encara d'Antoni Prat, en la categoria de poesia, i del treball de Rosa Barrufet i Soldevila, amb l’obra Una casa com de bojos de teatre.

La sala d'actes de la Casa de la Cultura ha acollit el lliurament dels guardons en els quals també s'ha premiat el treball del finalista en narrativa juvenil, Santiago Forné Andreu. En esta edició s'han presentat un total de 52 obres, 14 de les quals són de teatre, 16 de narrativa juvenil i 22 de poesia.

El jurat encarregat de valorar els diferents treballs literaris ha estat compost pel regidor de Cultura, Modest Muñoz, Josep Palomero, vicepresident de l'AVL, Ascensió Figueres, expresidenta de l'AVL, Vicent Muñoz Puelles, Josep Usó, guanyador de l'última edició de narrativa, Gerardo Puchol, president de Caixa Rural en el de teatre, Berna Blanch, poeta torrentí i guanyador de la primera edició de poesia, i M. Carme Arnau, guanyadora de l'última edició.

Des del 28 fins al 31 d'octubre, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià que és el departament encarregat de l’organització dels premis, ha programat un seguit d’activitats relacionades amb la literatura en valencià, entre les quals ha destacat la representació de l'obra Espill de Jaume Roig, per part de la companyia de teatre CRIT, a la qual hi van acudir un gran nombre d'alumnes de batxillerat dels instituts Serra Perenxisa, Marxadella i Montesión de Torrent.

Els Premis Literaris Ciutat de Torrent són ja un referent tant en l’activitat cultural i literària de la comarca com en la promoció i normalització del valencià ja que edició rere edició ha anat assolint nom i prestigi en l’àmbit literari valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.