Joan Guanter, reelegit secretari comarcal de Joves PV-Compromís a l’Horta Nord

159

Les joventuts de Compromís a l'Horta Nord han celebrat a Rafelbunyol el seu II Congrés Comarcal on es va reelegir per unanimitat a l'alfarer Joan Guanter com a secretari comarcal. El congrés també va servir de balanç dels dos anys anteriors i per marcar les línies d'actuació per a la pròxima legislatura.

Joves PV - Compromís a l’Horta NordLa coordinadora liderada per Guanter estarà formada per 6 àrees: Política i Municipalisme, Organització, Gestió amb organitzacions i moviments, Dinamització, Comunicació i Finances; i estarà integrada per Àlex Margaix (Massalfassar), Álvaro Gonzalvo (Montcada), Anna de Lekerika (Meliana), Mercè Domènech (Montcada), Miguel Ángel Lavara (Burjassot), Raquel Durbá (Puçol), Rubèn Ferrer (Museros) i Valentina Cortegoso (Montcada).

A l'acte es va aprovar per unanimitat l'informe de gestió dels últims dos anys, on Guanter va destacar "l'augment d'un 70% de la militància" i "l'activitat constant tot i la situació de pandèmia". També va valorar molt positivament "la implicació de la militància jove en els seus col·lectius locals com a mecanisme per a integrar la perspectiva jove i les problemàtiques que pateixen els joves en els Ajuntaments".

Joan Guanter Joves PV - Compromís a l’Horta NordLes joventuts de Compromís a l'Horta Nord es proposen per a aquests dos anys "treballar per les eleccions de 2023 i fer arribar les nostres propostes a tots els ajuntaments de la comarca, consolidar la militància i treballar per créixer en aquells municipis on tenim menys implantació i consolidar-se com l'organització d'esquerres, valencianista, feminista i ecologista de l'Horta Nord i el País Valencià".

A l'acte també van assistir Maria Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació de València), Nathalie Torres i Graciela Ferrer (diputades a les Corts Valencianes), Amparo Piquer (secretària d'Organització de Més Compromís), a més de representants de la Coordinadora Nacional de Joves PV i membres de Més Compromís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.