Jesús Monzó serà de nou el cap de llista de Compromís per Catarroja a les Eleccions Municipals

574

Jesús Monzó serà de nou el cap de llista de Compromís per Catarroja en les eleccions municipals del 26 de maig en ser refrendat pel 93% de les persones que van participar la setmana passada en les primàries de Compromís.

Jesús Monzó Compromís CatarrojaEl procés de primàries ha comptat amb una participació del 62% del cens. Els pròxims dies l’assemblea de Compromís per Catarroja debatrà la composició de la resta de la llista, en la qual s’hi inclouen persones independents que, segons Monzó, “enriqueixen l’oferta electoral que Compromís presentarà a les eleccions de maig amb persones provinents de diferents àmbits, com l’educatiu o els moviments socials”.

Segons Monzó, “després de quatre anys d’haver assumit l’alcaldia de Catarroja és un honor haver rebut de nou el suport per a seguir liderant un projecte que ha canviat Catarroja i que aspira a seguir fent una Catarroja millor durant la pròxima legislatura”.

Compromís Catarroja vota a Oltra, Baldoví y Sebastià

El Bloc també va celebrat les primàries per triar els seus candidats del Congrés i del Senat, un procés que ha comptat amb una participació a Catarroja superior al 85% del cens, i que ha confirmat amb un 99% dels vots a Joan Baldoví com a cap de llista.

Pel que fa a la resta de resultats de la mesa electoral de Catarroja Mónica Oltra va aconseguir un 87,01% de vots per a la presidència de la Generalitat, mentre que Fran Ferri obtingué un suport del 88,67%. El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va ser el candidat a la llista més votat, amb 54.485 punts, seguit de Nathalie Torres amb 27,025, Papi Robles amb 17,793, Rosana Seguí amb 17,154 i Xavi Rius amb 16,832.

En les primàries per a decidir el cap de llista al parlament europeu Jordi Sebastià va aconseguir a Catarroja el suport del 51,43% de les persones participants, seguit d’Isaura Navarro amb el 36,43% i Myriam Fernández amb el 7,14%.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.