Isabel Martín presenta la seua candidatura a l'alcaldia de Paiporta davant 250 persones

614

L'actual alcadessa de Paiporta, Isabel Martín, va presentar la seua candidatura a l'alcaldia de Paiporta davant 250 persones, entres les que va figurar l'alcalde de València, Joan Ribó, i nombrosos alcaldes de la comarca i càrrecs de Compromís.

Compromis Paiporta Isabel MartínL'acte estigué presentat per la regidora d'Hisenda, Beatriz Jiménez, i va comptar amb l'actuació de Pau Alabajos, portaveu comarcal de Compromís i cantautor.

Jiménez va començar remarcant els canvis que ha portat Compromís a l'Ajuntament de Paiporta i al de València i afirmant que "podem estar orgulloses de la feina feta, Compromís ha portat el canvi al nostre poble".

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, va reivindicar algunes de les accions de govern com el deute zero, les inversions fetes al poble o la reducció del període mitja de pagament entre altres. Martín va explicar que "hem trencat l'opacitat i obert les portes, finestres i calaixos per fer Paiporta un dels pobles més transparents de tot el territori".

Martín ha recordat les grans fites del govern progressista, "i la bona gestió que ha permés cancelar els quasi 7 milions de préstec, invertir dos milions d’euros en obres sostenibles i pagar 5 expropiaions". En el seu discurs ha tingut paraules d’agraiment amb els companys del col·lectiu, de la comarca i de govern, fent una menció especial als companys de Podeu. Després de parlar del passat i del present, Martín ha acacabat el seu discurs apelant a la necessitat de construir "un futur esperançador".

En el seu torn, Joan Ribó ha volgut parlar "d’allò que significa Compromís, un partit valencianista, d’esquerres i ecologista, que integra a les noves i nous valencians, vinguen d’on vinguen".

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.