Guanyant Torrent demana més claredat en la informació que es publica a l’Ajuntament

697

Davant el borrador del Reglament de Participació Ciutadana presentat a consideració del conjunt de grups polítics amb representació municipal a l’Ajuntament de Torrent, la plataforma ciutadana Guanyant Torrent ha realitzat una sèrie de puntualitzacions “tendents a la millora d’aquest i en favor de la ciutadania”.

L’objectiu és que qualsevol text oficial que es publique als mitjans d’informació municipals, siga entenedor i que la informació que s’ha de publicar siga de manera clara i estructurada i fàcil d’entendre, amb un llenguatge accessible, garantint sempre que a més a més es farà en les dues llengües oficials del País Valencià.

Igualment, es demana que hi haja dades que formen part d’una política de protecció de dades concreta perquè no puguen ser objecte de publicitat, a l’efecte de ser totalment transparents en la gestió, como per exemple, en la transmissió i quantia de valors cadastrals; residència de veïns; veïns i entitats denunciants de possibles activitats il·legals, molèsties i inclús de caràcter fiscal; dades fiscals en els expedients de contractació, i assumptes semblants, evitant amb això la suposada falta de transparència.

Finalment, es proposa que El Mas del Jutge, El Vedat i Calicanto siguen declarats Entitat Locals Menors, segons allò que es disposa de l’article 54 al 73 de la Llei 8/2010 de 23 de juny de Règim Local de la Comunitat Valenciana. Però, a més, es proposa que la conurbació Calicanto, Cumbres de Calicanto i Santo Domingo es canvie de denominació pel de Serra Perenxisa de Torrent.

Quan a l’aplicació de l’Ordenança, segons Guanyant Torrent, aquesta haurà d’anar acompanyada d’una Disposició Transitòria en la que s’estableixquen els terminis d’execució del Reglament en relació a la constitució de la Comissió Especial de Suggeriments i reclamacions, el Consell Social de la Ciutat, les Juntes de Districte i Entitats Locals menors i el Consell territorial de població.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.