Compromís per Alaquàs denúncia “poca transparència” al Govern municipal

774

Des que va començar la present legislatura, el grup municipal Compromís per Alaquàs ha estat demanant informació de tot tipus, des de contractes, informació econòmica, recull de premsa, sentències contra l’Ajuntament, etc. Les respostes rebudes han fet concloure al grup de Compromís que existeix “molt poca transparència” al Govern municipal.

Segons aquest grup municipal, les respostes que l’Ajuntament dóna solen acomplir la legalitat donant resposta en un termini de cin dies, però sovint les respostes defugen la informació amb fórmules com: “es dóna còpia al departament, el qual ens indica que no serà possible facilitar-la de forma immediata pel volum d’informació sol·licitada”, “en dates pròximes procedirem a donar-li la mateixa”, “l’Ajuntament no contempla l’elaboració d’informes ad-hoc”, “pose en el seu coneixement que degut a l’acumulació de peticions queda en suspensió i pendent de resposta”.

Amb totes aquestes respostes, Compromís per Alaquàs, denuncia “l’opacitat de l’equip de govern que bloqueja, d’aquesta manera, la tasca fiscalitzadora de l’oposició”.

1 Comentario

  1. De tan, de tan, de tan buenos politicos que se creen se pasan en la frenada; y entonces esa imcapacidad, esa rabia de sentirse "sin el poder natural, que les pertenece, por su sentido común", entonces se convierten en los perros del hortelano, o, cuando se descuidan un poco, en autenticas "moscas cojoneras".
    Que está muy bien, que cada cual haga "democraticamente", todo el bien que pueda por su pueblo, auque sea de esta manera.
    Despues de todo de alguna manera tienen que justificar lo que le pagan, otra cosa es que así lo vean los vecinos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.