Godella estrena grup de dansa contemporània resident

410

Dissabte, 28 de maig, a les 20.30 hores, el Teatre Capitoli de Godella acollirà novament un espectacle de dansa, però aquesta vegada, segons asseguren les tècniques del Departament de Cultura, “serà especial”. La Jove Companyia Gerard Collins debutarà a l’escenari del teatre godellenc amb l’espectacle de dansa contemporània anomenat Re_member. D’aquesta manera s’enceta “un període de relació estreta amb el Consistori”.

dansa gerard collins godellaEl Departament de Cultura explica que “la companyia s’incorpora com a grup resident, el que significa que regularment realitzaran actuacions a Godella, i a canvi, l’Ajuntament els cedeix un espai per desenvolupar els seus espectacles”. La regidora de Cultura, Tatiana Prades, es mostra “il·lusionada amb aquest primer projecte de grup de dansa resident, i confia en el fet que les dues parts queden contentes de l’experiència”. Les entrades per a aquest diumenge encara es poden comprar al Centre Cultural Xicranda, a través de la pàgina web www.agendagodella.com, o el mateix dia a la taquilla del teatre.

La Jove Companyia Gerard Collins, dirigida per Mamen García, compleix enguany 15 anys de vida. Es tracta d’una associació que segons asseguren “es meneja per l’interés d’inculcar la disciplina artística de la dansa, fomentar les relacions entre alumnes en formació i sobretot ser un punt de partida per a tots aquells joves ballarins que vulguen optar per la via professional començant en la Jove Companyia Gerard Collins”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.