Alaquàs reconoeix la trajectòria dels esportistes més destacats de la temporada en la tradicional Gala de l’Esport

499

El Castell d’Alaquàs va acollir el divendres 20 de maig la tradicional Gala de l’Esport d’Alaquàs que organitza cada any l’Ajuntament d’Alaquàs per retre homenatge als millors esportistes de la temporada així com als seus clubs esportius. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el regidor d’Esports, Fran Evangelista, centenars d’esportistes, directius, entrenadors i famílies es van donar cita en aquest event que va servir per inaugurar el XXI Mes de l’Esport.

gala del deporte alaquàsLa Gala va estar amenitzada pel club de Gimnàstica Rítmica d’Alaquàs i per la parella formada per Julio García Serrano i Ana García Serrano, del Club de Ball Esportiu d’Alaquàs.

El guardó especial ha estat enguany per a Ana Vieco, en reconeixement a la seua dedicació a l’atletisme i principalment a l’Escola Municipal d’Atletisme i al Club d’Atletisme d’Alaquàs, on porta més de 20 anys entrenant més de 3.000 joves atletes que s’han iniciat en la pràctica d’aquest esport i que han aconseguit grans èxits. Ha estat 5 anys en l’alta competició collint destacats premis en campionats europeus i nacionals.

Pel que fa als guardons dels clubs, la Unió Esportiva Alaquàs i Walter va premiar els equips juvenil A, entrenat per Jose Luis Barriga, i el cadete B, entrenat per Jose Luis Veguer, per haver aconseguit ambdós el títol de campions de lliga i l’ascens a categories superiors. El Club de Kayak Polo va reconèixer el treball d’Isaac López Bueno per collir nombrosos èxits al llarg de la temporada. El Club de Gimnàstica Rítmica va destacar l’esforç i dedicació de la xiqueta Rocío Oliver Navarro i el Club d’Escacs va reconèixer la trajectòria de Roberto Gimeno Martos, pòdium del millor tauler número 1.

El Club de Pilota a Mà va guardonar Juan Galán González, campió de tercera categoria de la Comunitat Valenciana i la Societat de Colombicultura va destacar els mèrits de Wenceslao Martínez García. El Club de Pescadors Esportius va reconèixer la trajectòria de Sebastián Ruiz Morant, esportista de tan sols 7 anys i jove promesa que s’està consolidant des de la pròpia escola del club.

AMIAR va reconèixer l’esforç i superació de Rafael Morales Viso i el Club Ciclista d’Alaquàs va elegir Maria Pilar Asensi Peñarrocha pel seu esforç i participació en algunes de les marxes cicloturistes més dures del territori nacional. El club de Ball Esportiu va destacar una de les millors parelles a nivell autonòmic i nacional, José Ricardo Barberà Gutiérrez i Eva Juan Blesa. El Club de Bàsquet Vila d’Alaquàs va destacar la trajectòria de Juan Gabriel Ortega Tolosa i el Club d’Atletisme va premiar l’atleta Alicia Gil Martínez. L’Escola de Tenis va premiar la constància i ganes d’aprendre del jugador Pablo Martínez Benlloch i el Club Esportiu de Patinatge Arabesc va destacar l’esforç i superació de Paula Sahuquillo Gómez.

El Club de Triatló Triculpelat Fisomar Alaquàs va premiar David Cantero del Campo, que amb la seua curta edat, és un autèntic lluitador. El club ENDO va homenatjar Marta Méndez Debaets per la seua trajetòria com a judoka i com a persona; el Club Sportiu Xé va atorgar el guardó a l’equip cadete masculí; el club Futbol Sala Castell d’Alaquàs va destacar l’equip cadete per ser campió de lliga i i el club esportiu Karate va premiar Javier Lázaro Viñes. El club de Natació Valencia Masters va reconèixer la trajectòria i esforç d’Isabel Pérez García, el Club de Caçadors va premiar Juan Bautista Burguet Guerrero i el club de Petanca Castell d’Alaquàs va homenatjar Urbano Mora Moreno per la seua generositat i constància.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.