La nova plataforma Som Horta presenta este divendres les seus propostes per a Alboraia

0
188

El proper divendres 27 de maig, a partir de les 19 hores, a la Casa de la Cultura d’Alboraia, es presenta la plataforma Som Horta amb les seues propostes per al poble amb la idea d’obrir un procés de reflexió, debat i participació del poble per decidir, entre totes i tots, el futur urbanístic i del seu entorn, l’horta.

Horta MasquefaEls actes començaran el dia 27 amb la presentació de la Plataforma que du per títol Cap a nous plantejaments urbanístics.

El mateix dia s’inauguraran les exposicions, que estaran fins el dia 10 de juny: Dones i Horta, L’Horta segons Vicent i Propostes urbanístiques al llarg del temps. I conclourà la jornada amb un concert a càrrec de Vicent Roig i Beuratge i un sopar.

El 4 de juny, a les 12 del matí, es projectarà el documental L’horta de Vicent Adell. Les jornades clouran, el dia 10 de juny, amb la presència del periodista Enric Llopis, que vindrà a presentar el seu llibre La batalla de l’horta, publicat recentment per l’editorial Sembra Llibres. Comptarem també per a la presentació amb l’assistència del llaurador i activista de Per l’Horta Enric Navarro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here