Giner insta a Gómez a assegurar la participació de l'Exèrcit en Expojove

447

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València Fernando Giner ha instat avui a la portaveu del PSPV, Sandra Gómez, a assegurar la participació de les Forces Armades en la pròxima edició de Expojove 2018-2019.

"Volem saber l'opinió de Gómez sobre la participació de les Forces Armades en Expojove", ha manifestat Giner.

Fernando Giner ha criticat la decisió del govern de Pedro Sánchez de retirar el stand que les Forces Armades instal·len cada any en el Saló de l'Ensenyament de Barcelona, davant la pressió de l'alcaldessa Ada Colau i ha exigit que "no es repetisca la situació a València".

Giner ha dit:"Les hipoteques de Sánchez i, a València, de Puig i Gómez, amb populistes i nacionalistes, no poden situar-se sobre el compromís i l'estima de la societat espanyola pel gran treball i dedicació de les Forces Armades Espanyoles".

El portavoz de Cs ha explicat que el seu grup municipal ha registrat avui per escrit preguntes perquè el tripartit concrete l'espai que les Forces Armades van ocupar en l'edició de 2017-2018 en Expojove i el que ocuparan en l'edició de 2018-2019, a més de les activitats que realitzaran.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.