El PSPV d'Alaquàs reprén els actes presencials organitzant un foro comarcal sobre agenda feminista

591

El dissabte 12 de juny el PSPV d'Alaquàs celebra el primer acte presencial després de la pandèmia que compta amb la participació també de l’executiva comarcal del PSPV-PSOE de l’Horta Sud.

foro comarcal organizado PSPV AlaquàsLa jornada, que tenia per objectiu l'agenda feminista, va començar amb un minut de silenci pels últims assassinats de dones i de xiquetes. L'Ateneu d'Alaquàs va ser el lloc on es va celebrar la primera sessió d’aquest foro sobre feminisme i socialisme, en una recerca de la igualtat.

La reunió va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura; el Secretari General de l'Horta Sud, Andrés Campos; la secretaria general de l’agrupació d’Alaquàs Elvira García Campos; la Secretaria Igualtat PSPV, Rosa Peris; la delegada federal de LGTBI, Isabel Garcia; la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alaquàs, Elena Álamo, i la secretaria comarcal de diversitat i LGTBI, Diana Muñoz, i amb l’assistència de representants de totes les agrupacions la comarca de l’Horta Sud.

En la celebració de este foro comarcal de l'agenda feminista, el PSPV d'Alaquàs vol "compartir reflexions, planificar accions i avaluar logros".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.