Picassent repara els greus danys en les vies i camins provocats per les pluges de novembre

596
Les pluges del passat 5 de novembre varen provocar greus danys en les infraestructures  de vies i camins de Picassent, imprescindibles per al desenvolupament agrícola. Ara, fetes les valoracions i després d'analitzar els danys ocasionats, l'Ajuntament de Picasent està treballat per restablir a poc a poc la normalitat.
Picassent reparació dels camins afectats pel temporal de novembre de 2020I és que, la gran quantitat d'aigua acumulada va provocar greus desperfectes en la pràctica totalitat de camins de terra, alguns fins i tot han hagut de fer-se de nou perquè la virulència de l'aigua els va fer desaparèixer total o parcialment.
Segons les dades facilitades per Meteo Picassent durant les jornades del 5 i el 6 de novembre de 2020 s'arreplegaren 324 litres a Terrabona, 233 a la Soroixa i 205 a El Realón.
Alguns d'ells ja varen ser reparats fa uns mesos i ara els treballs han continuat en esta línia en el Pas del Gavatx, el Camí de les canteres, el Camí del Motor de Vila i el Barranc del toll, vials que tornen a ser més practicables i que garanteixen de nou el pas i la circulació dels vehicles.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.