Foios farà més atractiva i segura l'entrada al poble des d'Albalat i el Polígon de la Jutera

936

Amb una inversió de 180.000 euros l'Ajuntament de Foios ja han començat les obres d'urbanització de l'entrada al poble per l'Avinguda del Cid i millora del Polígon de la Jutera. Les obres formen part del programa per a la modernització de polígons de l'IVACE i que han d'estar executades abans de finals del 2019.

carril bici FoiosL'actuació farà més atractiva i segura l'entrada al poble des d'Albalat i millorarà el trànsit i, segons ha explicat l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, “servirán per avançar en la millora i competitivitat de les nostres àrees empresarials”.

Amb la construcció de la vorera nord, incloent plataforma ciclista, Foios quedara conectada amb Albalat dels Sorells i les principals rutes i infrastructures ciclistes i de passeig per a vianants i ciclistes.

Les obres suposaràn una modernització del polígon, amb la reordenació dels aparcaments , l'ampliació de la infraestructura de telecomunicacions i l'enllumenat, la disposició de vegetació i arbres , així com la millora de la senyalització del Polígon de la Jutera.

Ruiz ha explicat que les àrees empresarials de Foios estan en alça i en els últims temps s'han instal·lat empreses i activitats molt importants. Hem d'aprofitar que les àrees empresarials de Foios estan ben comunicades i en un entorn molt dinàmic com és l'àrea metropolitana de València,perquè són creació de treball i oportunitats per al nostre veïnat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.