Picassent ja llueix les seues millors gales a pocs dies de les Festes Majors 2018

970

El 31 d'agost es donarà el tret d'eixida a les Festes Majors de Picassent que faran disfrutar a tota la població amb esdeveniments de tot tipus: musicals, tradicionals, religiosos, participatius...

Picassent ja llueix les seues millors gales a pocs dies de les Festes Majors 2018Per això, des de fa dies, l'Ajuntament ja està immers en els preparatius com ara la decoració del poble que a dia de hui ja vist de gala amb la col·locació d'elements ornamentals que combinen garlandes florals amb estampes de la Mare de Déu de Vallivana i l'escut de Picassent.

Per davant queden 11 dies de festa en què el municipi rebrà la visita de grans artistes com Ariel Rot i Alejo Stivel dins la gira 'Adiós Tequila Tour', Efecto Mariposa, Los Morancos, OBK i el mag Yunke entre altres.

A més, no faltaran els esdeveniments participatius com els concursos de carrosses, farolets i pilota dolça; les propostes tradicionals com les carreres de joies, la romeria o els correfos; i els actes religiosos i grans d'esta festa: el dia de la Vallivana i el dia del Crist, el 8 i el 9 de setembre respectivament.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.