Feretes i Cançonetes de Menut Palau arriba a la seua quarta edició

9 lecturas

La gran festa de les feretes valencianes enceta l’any a la capital del Túria dintre del programa d'activitats de Menut Palau. Els dies 3 i 4 de gener de 2018 el festival Feretes i Cançonetes s’instal·la al Palau de la Música de València amb un complet programa d’activitats, tallers, ludoteques, exhibicions, jocs populars i per descomptat, concerts. Concretament seran al voltant de vint els espectacles que se celebraran el primer dijous i divendres de l’any.

El dijous 3 de gener els grups ZOO, Ramonets, Rodamons, Dómisol Sisters, Trobadorets, Jonatan Penalba, i Herba Negra oferiran concerts al bell mig de les sales Iturbi, Rodrigo i al pati del Palau. A més a més, els espantacriatures més coneguts de l’imaginari valencià desfilaran en cercavila pels voltants del Palau de la Música.

Mentre que divendres, 4 de gener, continua la ronda de concerts especialment pensats  per a què els més menuts i estimats de la casa gaudeixen de la música en valencià. Dani Miquel i la seua nova formació La mare carabassera, The Pengüins (Reggae per xics i xiques), Gigatrín, la Kids Band (Sedajazz) i el contacontes Uhuru: 3 històries africanes, de Carles Enguix emplenaran amb les seues propostes musicals les instal·lacions d’un edifici emblemàtic. A més, gaudirem de les obres teatrals Astrolabi, de la mà de la companyia Disparatario, Dos princeses barbudes i La terra dels babaus, de la companyia El ball de Sant Vito. En tots dos casos les actuacions començaran al voltant de les 10:30 hores del matí i es prolongaran fins a les 19:30 hores. Entre les 14:30 hores i les 16:00 hores hi haurà una pausa per a dinar.

Activitats, tallers i ludoteques

A més de gaudir de la música en valencià, els xiquets i xiquetes podran participar en els  distints tallers dissenyats per a l’ocasió. El taller de màscares, malabars i xapes s’han pensat per a feretes amb ganes d’experimentar el món de la fantasia i la creativitat. El de muixeranga, per la seua banda, s’organitza gràcies a la col·laboració de la Jove Muixeranga de València.

Hi haurà també espai per introduir als més joves al fantàstic món de la música a través d’una jornada on es posaran en pràctica l’art de la improvisació, amb tallers de música i rap. A més hi haurà possibilitat de gaudir de les darreres novetats editorials en la fira dedicada al llibre que s’ubicarà al Palau de la Música de València. Tampoc faltaran els jocs tradicionals valencians. El cost de l’entrada serà de 6 euros un dia, 10 euros les dues jornades.

Per tal que els i les feretes puguen gaudir plenament dels concerts i de la resta d'activitats amb tranquil·litat, des de l’organització s’ha establert una sèrie de condicions a l'hora d'accedir al recinte, ja que l'aforament del Palau de la Música i a les seus sales és limitat. Així, un xiquet (menor de 14 anys) permetrà l’accés a dos adults. Per obtenir l’entrada cal accedir a la web del Palau de la Música de València.

El festival Feretes i Cançonetes és una producció de Cercavila Cultura de Carrer, una cooperativa amb una llarga trajectòria en la producció i la gestió d’esdeveniments musicals i artístics.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí