Les falles de Godella, amb la candidatura a Patrimoni immaterial de la Unesco

0
377
Els membres de la Junta Local Fallera de Godella, enviaren unes fotografies a Junta Central Fallaera per tal de mostrar l’adhesió de les quatre comissions godellenques a la candidatura de les Falles Patrimoni immaterial de la Unesco que es va posar en marxa a principis d’aquest any.
falles-de-godella-amb-la-candidatura-a-patrimoni-immaterial-de-la-unesco
En este acte, les falles de Godella “volem mostrar als membres del comité de la Unesco que les falles no acaben en l’últim carrer del cap i casal. Als pobles hi ha molta tradició i ambient faller. Per això ens hem fet una fotografia amb l’ermita de Godella de fons i el cartell de la candidatura, per tal de donar visibilitat al suport de les 4 comissions del poble a aquesta iniciativa”.
La regidora de Festes, Tatiana Prades, valorava d’aquesta manera el fet que representants de Cervantes-Sant Blai, Sant Sebastià, Doctor Cabo i Doctor Valls estigueren presents el dia de la foto. Així mateix, confia en què aquest suport “posarà el granet d’arena per tal d’aconseguir el tan anhelat reconeixement com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here