Les falles de Godella, amb la candidatura a Patrimoni immaterial de la Unesco

851
Els membres de la Junta Local Fallera de Godella, enviaren unes fotografies a Junta Central Fallaera per tal de mostrar l'adhesió de les quatre comissions godellenques a la candidatura de les Falles Patrimoni immaterial de la Unesco que es va posar en marxa a principis d'aquest any.
falles-de-godella-amb-la-candidatura-a-patrimoni-immaterial-de-la-unesco
En este acte, les falles de Godella "volem mostrar als membres del comité de la Unesco que les falles no acaben en l'últim carrer del cap i casal. Als pobles hi ha molta tradició i ambient faller. Per això ens hem fet una fotografia amb l'ermita de Godella de fons i el cartell de la candidatura, per tal de donar visibilitat al suport de les 4 comissions del poble a aquesta iniciativa".
La regidora de Festes, Tatiana Prades, valorava d'aquesta manera el fet que representants de Cervantes-Sant Blai, Sant Sebastià, Doctor Cabo i Doctor Valls estigueren presents el dia de la foto. Així mateix, confia en què aquest suport "posarà el granet d'arena per tal d'aconseguir el tan anhelat reconeixement com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco".

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.