EUPV es felicita per l’aprovació de l’informe europeu que condemna “els abusos urbanístics com el de Nou Mil•lenni”

388

EU de Catarroja es felicita per l'aprovació aquest matí al Parlament Europeu de l'informe AUKEN, el qual exigeix congelar els fons comunitaris a l'estat espanyol si no s'acaba amb els abusos urbanístics denunciats a Europa, entre els quals es troba el Nou Mil•lenni, presentat per la Plataforma Ciutadana Salvem Catarroja.
L'informe ha sigut aprovat amb 349 vots a favor, amb el vot en contra dels eurodiputats/ades del PP i l'abstenció dels/ les del PSOE.

Per a la regidora d’EUPV a Catarroja Rosa Pérez Garijo, que al mes de desembre va acudir al parlament europeu per a tramitar una petició de control sobre Nou Mil•lenni i interessar-se per l'informe AUKEN, "és una molt bona notícia per als que pensem que el territori és patrimoni de tots i ha d'estar molt per damunt d'interessos particulars".

A més considera que "és una victòria de la ciutadania europea que, com la Plataforma Salvem Catarroja i de manera organitzada, han lluitat en contra dels abusos urbanístics proposant uns altres models de ciutats".

Per últim, des d'EU de Catarroja esperen que l'informe no quede en un simple avís "no vinculant" d'Europa i que servisca per a frenar aquest despropòsit urbanístic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.