Esquerra afirma que el canvi de nom a l'Avinguda del País Valencià suposaria una despesa mitjana de 500 euros per comerciant

263

Esquerra-Torrent ha elaborat un estudi on queda reflectit que el canvi de nom suposaria per a cada comerç de l'avinguda una despesa mitjana de 500 euros en concepte de carteleria, rotulació i propaganda que s'hauria de tornar a elaborar.
Per això han demanat aquest matí que el poble de Torrent participe en la consulta que ha impulsat l'Ajuntament de Torrent per tal de canviar-li el nom a l'avinguda del País Valencià. El portaveu d'Esquerra-Torrent, Alfons Tudela, ha afirmat que des d'Esquerra animen a tots els torrentins a participar en aquest referèndum “per tal que no es canvie el nom de la principal via de la localitat".

"Sembla que a molts els preocupa més canviar el nom d'allò que ha sigut normal des de fa 30 anys que protegir el benestar dels ciutadans”, ha criticat.

Tudela ha animat a tota la població a participar en aquesta consulta, que se celebrarà del 26 de juny fins al 31 de juliol, per tal de que l'avinguda del País Valencià “conserve el seu nom davant el despropòsit i les jugades antidemocràtiques d'alguns".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.