L'equip de Govern de Paiporta critica l'actitud bel·ligerant de COOO "ara i no en época del PP"

745

L'equip de Govern de Paiporta ha criticat la decisió de CCOO recórrer dos concursos per a cobrir 10 places de Policia Local en considerar que el sindicat "va estar d'acord amb les bases i no van fer cap aportació”, bases que "inclús han sigut aprovades per l'Institut València de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE)".

ajuntament paiporta
Segons ha explicat l’equip de Govern a Hortanoticias, “tot el procés ha sigut negociat i que fins i tot una persona alliberada per CCOO que vènia a assessorar els delegats locals va participar en les reunions” per això “no entenem els recursos al procés i molt menys que CCOO vaja primer als diaris i no a l’ajuntament”.

Les crítiques de l'equip de Govern afecten al tema del preu de les taxes però al tema de reserva de places per a les dones.

Per a l’equip de Govern resulta “especialment greu la impugnació que fa referència al preu de la taxa. Aquesta taxa va ser modificada al ple de setembre i, conseqüentement, publicada en el Diari Oficial. No és “de més de 300 euros” com asseguren, sinó de la meitat”. En qualsevol cas, és cridaner que s'adonen precisament ara que s'ha reduït a la meitat i no quan el PP la va pujar fins a eixos més de 300 euros just abans d'una oposició de policia que, a més a més, ha estat anul·lada per la justícia perquè es va convocar de manera il·legal. Entenem que és incomprensible que un sindicat no tinga coneixement d'una informació que ha estat publicada als diaris oficials i que tinga un criteri o un altre respecte dels preus de les taxes depenent de qui governe”.

Sobre el tema de les reserves, l'equip de Govern afirma que “està contemplada en el punt 9 pel que no entenem la crítica de CCOO”.

Actitud bel·ligerant de COOO

L’equip de Govern es mostra molt crític en CCOO a l'afirmar que “durant els 8 anys de govern del PP es vulneraren moltes vegades els drets de les treballadores i treballadors de l'Ajuntament de Paiporta, es va acomiadar improcedentment a moltes persones, entre ells a una dona embarassada. Eixos comiats tingueren conseqüències nefastes per a Paiporta, com que el servei d'emergències quedara en mans de voluntaris, tanmateix, CCOO mai va denunciar ni públicament ni judicialment cap d'aquestes situacions”.

L’actual equip de Govern censura l'actitud bel·ligerant de COOO que “no sabem si aquest canvi d'actitud té a veure amb el fet que un delegat sindical de CCOO tinguera assignada durant tots els 8 anys de govern del PP una productivitat de 570 euros mensuals. De fet, eixa productivitat es va posar amb un decret d'alcaldia, circumstància il·legal, ja que les productivitats han d'estar negociades en mesa i aprovades pel ple. Amb el canvi de corporació, regularitzàrem eixa situació que enteníem no era justa amb la resta de treballadors i treballadores. Des d'aleshores, la majoria de decisions que ha pres aquest govern han estat impugnades per aquest sindicat, i això està perjudicant els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Paiporta”.

L’equip de Govern recorda que en les últimes eleccions sindicals celebrades el passat mes de desembre, CCOO ha perdut 2 dels 3 delegats sindicals que tenia a Paiporta, només ha obtingut els vots de les persones que anaven en la llista i molts afiliats i afiliades s'han donat de baixa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.