Entra en la recta final el termini de votacions dels pressupostos participatius DecidimVLC

0
2 lecturas

Hui resten cinc dies de termini per a les votacions, per parte de la ciutadania, dels pressupostos participatius 2020-2021, DecidimVLC. Fins al 7 de març la ciutadania pot votar directament a través de la web decidimvlc.valencia.es als millors projectes per als barris i pobles de València fins a completar els 8 milions d'euros assignats del pressupost municipal de 2021 dedicat a inversions.

Un total de 281 propostes d'inversió (234 en els districtes i 47 dels pobles) han passat a la fase de votació d'entre tots els projectes presentats per la ciutadania en les fases anteriors i després de l'estudi de viabilitat tècnica, jurídica i pressupostària dut a terme pels servicis tècnics municipals. Este estudi de viabilitat ha seleccionat les propostes d'inversió que són competència municipal i sobre les quals l'Ajuntament pot iniciar la seua execució durant els pròxims mesos.

Esta sisena edició dels pressupostos participatius s'ha convertit en la de major implicació ciutadana de totes les realitzades per l'Ajuntament de València des de 2015. I ho ha fet amb una altíssima participació tant en la fase de presentació de propostes de projectes d'inversió, amb més del doble de les propostes presentades en els anys anteriors, com en la fase de suports, amb un 50% més de suports que en l'edició anterior que se centrava en projectes de ciutat i un 250% més de suports que en 2018-2019, amb projectes de districte i pobles com l'edició actual.

En la fase final que va començar passat dia 18 de febrer i que conclou el 7 de març pròxim, poden participar totes les persones empadronades a València majors de 16 anys. Després de registrar-se en la plataforma podrà visualitzar i triar entre totes les propostes incloses en el seu districte o poble. Podrà votar per totes les propostes que desitge fins a completar el pressupost disponible en el districte o poble. Així, a la finalització de la fase, les inversions més votades fins a completar el pressupost per districtes seran les que inicien el seu procés d'execució este mateix any.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí