Enric Esteve, candidat a l'alcaldia de Puçol per Compromís

970

Enric Esteve va ser proclamat candidat a l'alcaldia de Puçol pel col·lectiu local de Compromís en un acte en el que va acudir la Secretària General de Compromís, Àgueda Micó i Joan Baldoví, Diputat al Congrés, davant d'un auditori de vora cent persones.

Enric Esteve Compromis PuçolJoan Baldoví va destacar que "des que vaig conéixer a Enric el que més em va cridar l'atenció va ser la il·lusió de treballar pel seu poble i també per i per a les persones. Cal tindre sempre present que estem en política per a servir i no per a servir-nos".

Per la seua banda, la màxima representant de Compromís, Àgueda Micó va ressaltar que "Compromís ha arribat a tindre representació en totes les institucions gràcies a polítiques fetes de baix cap a dalt com les que ha vingut realitzant Enric Esteve i el seu equip al llarg d'esta legislatura en Puçol." Micó va fer un repàs de la situació política actual dient que, "contra l'extrema dreta, xenòfoba, homòfoba i masclista només caben unes polítiques valentes com les que fa Compromís per a garantir una societat de progrés".

En el seu parlament, Enric Esteve va repassar les fites més importants aconseguides en l'Ajuntament de Puçol de la mà del seu partit al llarg d'esta legislatura. Esteve va destacar l'intens treball dut a terme en els darrers anys, “tant en l'alcaldia com en les regidories gestionades per Compromís per Puçol”.

Enric Esteve, Joan Baldoví, Agueda Micó, Mar Mazo, Xavier AlcácerEsteve també va destacar els actius de les persones que estan defensant el projecte local, “com són la proximitat, l'honradesa, la bona gestió, i el fet de deixar-se la pell cada dia treballant per a millorar la qualitat de vida de les persones”, recordant que, "tot espai que no ocupem nosaltres serà ocupat per altres." Esteve va tancar el seu parlament agraint especialment la dedicació i l'esforç del regidor, Xavier Alcácer i de la regidora, Mar Mazo, que han format equip amb ell, "i que han treballat per fer de Puçol un poble senzillament millor".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.