Els xiquets de Rocafort ja poden participar al concurs de targetes de Nadal 2013

348

Rocafort. Ajuntament

Rocafort ja ha obert el termini per a entregar les targetes en la Casa de Cultura que participaran al Concurs Targetes Nadal 2013 ‘La llum del nadal’, plaç que es tancarà el 10 de desembre.

El concurso vol fomentar la participació de tots els xiquets a través dels col·legis i desenrotllar la seua imaginació  i creativitat mantenint vius els valors i l’esperit del Nadal.

Els dibuixos originals hauran de tindre la grandària d’una quartilla (A5) i hauran de realitzar-se sobre quartilla blanca.

Els treballs originals s’entregaran  en la Casa  de Cultura dins d’un sobre tancat.  Dins del mateix sobre, en un full a part, es faran constar les dades del xiquet  (nom complet, telèfon, edat i curs escolar). Només es podrà presentar un dibuix per participant.  A l’exterior del sobre hauran d’escriure “CONCURS TARGETES DE NADAL 2013”.

Podran participar tots els xiquets que tinguen entre 4 i 14 anys. S’establiran tres premis per a cada categoria: de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 14 anys. Els originals s’exposaran en la Casa de Cultura des del dia 13 de desembre de 2013 fins al 6 de gener de 2014.

Tots els premis consitiran en material escolar didàctic i llibres. El lliurament de premis es farà el dia 19 de desembre, a les 18:00h. en l’Agència de Lectura (Biblioteca) de la Casa de Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.