Els resultats de l’enquesta popular de Silla sobre els bous i els centres cívics, a debat

979

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha confirmat que l’enquesta de participació ciutadana sobe les festes amb els bous i els edificis de centres cívics sense terminar no son vinculants, i que l’equip de govern ha de reunir-se per a analitzar els resultats obtinguts.

“Ens dona una visió global de lo que la població vol, i ho respectarem”, ha assegurat, d’altra banda, l’alcalde, qui pensa que els resultats han sigut bastant coherents amb la realitat, especialment, amb el tema dels bous.

L’enquesta va obrir el seu terme el dia 22 de febrer fins el 26, amb una participació del 26, 78%. Els resultats, coneguts la passada setmana, han mostrat algunes de les decisions de la població respecte als polèmics temes dels bous en les festes i els dos Centres Cívics inacabats, el Parc de l’Estació, i el del Parc Alteró.

En els dos casos, la opció guanyadora ha sigut la projecció d’un centre social juvenil i infantil on es puguen desenvolupar activitats lúdiques, d’oci o culturals, entre d’altres. Els votants també han decidit que volen 6 dies de bous i l’opció de que “l'Ajuntament i les penyes taurines paguen la part que els corresponga en proporció a l'ús que li donen”. El 'bou embolat' i el 'bou en corda' han obtingut una majoria de 'no' (el 52, 04% i el 52, 76%, respectivamente) mentres que un 70, 19% dels votants recolza la celebració d'entrades de bous.


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.