El Secretariat Nacional de STEPV es reuneix en el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs

0
76

01.alaquas.stepvcremonaEl Secretariat Nacional de STEPV s’ha reunit aquest matí en el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs per a fer visible d’aquesta manera el seu suport a la lluita que manté aquest centre pel manteniment de la única unitat d’Infantil que la Conselleria ha suprimit per al curs que ve en l’arranjament escolar. El centre corre perill de desaparéixer en tallar l’entrada d’alumnat de 3 anys i en incomplir l’administració el compromís de construir el nou centre, malgrat tindre el solar adjudicat.

El Secretariat Nacional farà pública una resolució de suport a la lluita de la comunitat educativa del Cremona mentres ha denunciat la política de desmantellament de la xarxa pública en favor de la concertació. De fet, ja s’ha anunciat la licitació pròximament del procediment per a la construcció de centres concertats -anomenats eufemísticament Centres d’Iniciativa Social- a València, Elx i Calp.

“Per tant, no és cert que l’argument de la baixada de la natalitat justifique la retallada d’unitats en la xarxa pública, perquè alhora s’està potenciant la construcció de centres concertats. Si baixa la natalitat, no té sentit que es construisquen nous centres concertats”, declaren des del sindicat.

El Secretariat Nacional de STEPV ha qualificat “d’exemplar” la lluita del Cremona, que porten 20 dies tancats en el centre, i ha animat “a la resta de centres afectats per brutal retallada d’unitats a unir-se a aquesta resistència a les imposicions de Conselleria que no tenen cap justificació, més enllà d’afavorir la xarxa privada en detriment de la pública”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.