El Ravatxol organitza la III Calçotada Popular a Catarroja

981

Per tercer any consecutiu el Casal Popular Ravatxol organitzarà la Calçotada Popular a Catarroja. En aquesta ocasió s’amplia el ventall d’activitats, amb concert de Dingdong System, jove grup de música electrònica, festa de DJ, activitats infantils i amb un Taller de Muixeranga per part de La Muixeranga “La Torrentina”, garantint que aquesta calçotada siga un espai pensat per a tots i totes, adults i infants.

La jornada tindrà el següent horari:

  • 12h Jocs Infantils i Vermut musical.
  • 12:30h Taller de Muixeranga (“La Torrentina”)
  • 14h Calçotada
  • 16h Concert: DINGDONG  SYSTEM
  • 17h Festa amb DJ SOINU GORRIAK

En relació al menú cal destacar que hi haurà menú adult i infantil i tots els productes seran ecològics i de producció local (km 0), respectant i cuidant el nostre entorn més proper. A més, es facilitarà a les persones participants gots reutilitzables, i vaixella i coberts compostables.

La calçotada per tant serà motiu per a defensar allò que des del Ravatxol proposen com a associació que és defensa i promoció del patrimoni natural com és L’Horta, creació d’espais de trobada lliures de masclisme, homofòbia, feixisme i especisme, ús del valencià  i desenvolupament sociocultural i comunitari autònom i popular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.