El Puig obri el seu primer parc caní

905
El Puig va inaugurar  el primer parc caní del poble. Amb un tamany de 1.828 metres quadrats, el Parc Caní Puig Nord naix com un dels més grans de l’Horta Nord. Compta amb banquets per descansar, una font per persones i una altra específica per a gossos, papereres, arbres i moltes zones perquè juguen els animals.
el Puig obri el seu primer parc caníA l’estrena van assistir-hi l'alcaldesa del Puig, Luisa Salvador; el regidor de Medi Ambient Vicent Porta i el de Joventut i Sanitat Julià Oriola, així com els usuaris que van vindre amb els seus gossos per descobrir les instal·lacions del parc.
Segons s’explica des del consistori, l’espai es regirà per unes normes de convivència bàsiques. Així, els gossos de races potencialment perilloses hauran d’anar lligats i amb bossal. Les xiquetes i els xiquets podran anar-hi sempre que siga amb la presència d’un adult. Els excrements caldrà recollir-los i dipositar-los en els contenidors i la porta del recinte haurà de mantenir-se tancada perquè no s’escape cap animal.
el Puig obri el seu primer parc caníEl primer parc caní del Puig, que obrirà en horari d'hivern de 7 del matí a 8 de la vesprada, se suma a la platja per a gossos que hi ha habilitada a la zona de la platja de La Torreta-Santa Elvira, llindant amb el barranc de Puçol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.