El PSPV reclama que l’Ajuntament assumisca tots els serveis de Villa Carmen

0
97
Bankia

El PSPV ha instat l’equip de govern, que disolga l´Entitat Urbanística Col.laboradora de Villa Carmen i que, en conseqüència, l’Ajuntament assumisca tots els serveis que fins ara tenia atribuits dita entitat. Els socialistes expliquen que han tingut coneixement del malestar creixent entre els veïns del barri per aquest motiu i que, fins i tot, pensen portar el tema als tribunals.
El malestar ve a causa de la situació que vénen patint des de fa vint anys per part de l´Ajuntament pel que fa a prestació de serveis, en virtut d´uns acords que hi hagué entre els promotors de la urbanització i l´Ajuntament.

“Tot i que l´Ajuntament ha anat assumint alguns serveis en els darrers anys com ara la neteja viaria, la jardineria i el cost energètic de l´enllumentat, encara queden serveis bàsics com el clavegueram, el manteniment de calçades i voreres, i manteniment de l´enllumenat (faroles)… En definitiva tots els serveis que de manera natural l´Ajuntament presta en qualsevol altre barri de Catarroja”, declaren des del PSPV.

Així, assenaylen que “després de 20 anys, ja és innaceptable que es prolongue aquesta situació” ja que, aleshores, existia un altre context social on Catarroja tenia poc més de 15.000 habitants, però els recursos pressupostaris del 2010 ja no són els que hi havia el 1989.

El PSPV no troba justificat perllongar una discriminació que resulta grotesca si tenim en compte que els veïns paguen un IBI entorn als 600 euros, no solament dels més alts del poble sinó, també, d’Espanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here