El Bloc demana solucions urgents per a les cues en els serveis de DNI i en el Servef

0
79
Bankia

El Bloc de Burjassot ha presentat una moció per al plenari del mes de novembre en la qual demana que l’Ajuntament faça una petició oficial davant de la Delegació de Govern i també davant de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació per tal que es pose fi als problemes que els ciutadans tenen per accedir a l’oficina del DNI i també del Servef.
Com comenta el portaveu del valencianistes a l’Ajuntament, Jordi Sebastià, “la situació actual és vergonyosa, els ciutadans han de fer cua en ocasions per més de tres hores a la intempèrie, sense cap protecció, al carrer, perquè les instal•lacions no són les adequades per atendre’ls”.

Sebastià ha recordat que l’oficina del Server de Burjassot no atén només els ciutadans del poble i que és una de les que registra una major densitat d’usuaris. De la mateixa forma, les cues per traure’s el DNI i el passaport també són molt grans i els ciutadans han d’arribar molt prompte per accedir al tràmit.

“Burjassot no és un poble tercermundista -conclou Sebastià- tot i que quan l’usuari ha d’anar a aquestes oficines ho sembla. És urgent atendre els ciutadans com s’ho mereixen i no com s’està fent ara”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here