El PSOE confirma a Compromís la seua intenció de governar Museros en solitari els pròxims 4 anys

733

Compromís per Museros ha lamentat que el PSPV de Museros no haja fet un oferiment a la formació nacionalista per a continuar gestionant àrees de govern com a la passada legislatura després de la reunió mantinguda entre les dos forces polítiques.

Museros ajuntamentPer a Compromís, “el PSOE, que és la força que té la responsabilitat de liderar el nou govern municipal, ha decidit canviar de criteri i té la voluntat de formar un govern més reduït i menys plural”.

Compromís ha manifestat que “entenem que el PSOE ens vol en l’oposició. Però a pesar de tot, continuarem amb el mateix esperit de servei al poble que ens caracteritza, amb responsabilitats de govern o sense”.

La formació nacionalista ha explicat que els resultats electorals del passat 26 de maig han sigut la confirmació que les veïnes i els veïns de Museros “han valorat molt positivament el treball realitzat al llarg dels últims 4 anys pel govern municipal; un govern en el qual Compromís ha sigut un actor principal”.

En l’anterior legislatura, fa ara 4 anys, “Compromís i PSOE varem formar un equip de govern amb una majoria àmplia, plural i representativa que va afrontar decididament la tasca de revertir la nefasta gestió dels anteriors governants. Una majoria formada per 9 regidors i regidores que hem mantingut en estes eleccions, encara que ara hi ha una nova distribució de forces entre els diferents partits”.

Compromís ha afirmat que “continuarem treballant per a fer realitat projectes com la construcció d’un nou centre educatiu a Museros, que ja es va iniciar i que està encarrilant-se en part pel treball del nostre regidor Víctor Xercavins”.

Compromís ha afirmat que “continuarem defensant fermament la continuïtat de les polítiques d’igualtat i de benestar social impulsades els últims 4 anys per la nostra companya Laura Asensio. I reivindicarem la consolidació d’iniciatives del nostre regidor Paco Alcaina com per exemple el Consell Agrari Municipal, els horts urbans o el model de poble habitable i sostenible que volem”.

Des de l’oposició, segons explica Compromís per Museros, “els pròxims 4 anys aportarem les nostres propostes sempre valentes i constructives per a millorar la qualitat de vida de totes les persones a Museros”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.