El Ple demana a la Generalitat diners per a construir un nou Ausiàs March i un nou institut públic al nucli d’Alboraia

0
41

El Ple d’Alboraia ha aprovat demanar a la Generalitat fons públics per a construir un nou Col•legi Públic Ausiàs March, i també un nou institut públic al nucli d’Alboraia. La proposta explica que Alboraia ha passat d’uns 13.000 a al voltant de 23.000 habitants en 15 anys “però l’oferta educativa pública al nucli d’Alboraia continua sent la mateixa quant a centres”.
La moció, signada per la portaveu del Bloc-Independents-Coalició Compromís Àngels Belloch, recorda que “tota la comunitat educativa d’Alboraia està afectada per la manca de places escolars. Per això des de l’Ajuntament d’Alboraia demanem que la Generalitat Valenciana hauria d’habilitar fons”.

Per a Belloch, “es evident que cal un esforç de l’administració pública valenciana per a millorar l’oferta educativa pública a Alboraia”. En exixe sentit Belloch recorda que l’Ausiàs March està pendent de la construcció del nou centre escolar “des de fa anys”. A més, Belloch recorda que en matèria educativa la Generalitat té pendent ajudar en el finançament de l’Escola Permanent d’Adults (EPA).

El Grup Municipal de Bloc-Independents- Coalició Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia de a Alboraia ha traslladat ja aquesta proposta al Grup Parlamentari de Compromís en les Corts Valencianes i al diputat en la Diputació de València, Emili Altur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.