El ple de Mislata debatrà la moció de Compromís per a realitzar una consulta sobre els bous al carrer

605

El pròxim ple de febrer a Mislata debatrà la moció de Compromís per Mislata per realitzar una consulta popular i que siguen les mislateres i mislaters qui decidisquen la celebració dels bous al carrer a Mislata.

Alboraya. Bous al carrer

D'aquesta manera Mislata es sume als múltiples municipis –com Xirivella o Silla- que han realitzat i realitzaran entre la seua població aquest tipus de referèndum des de les últimes eleccions municipals.

Aquesta serà la tercera vegada que Compromís intentarà que el ple de Mislata decidisca eliminar el bous al carrer, encara que en aquesta ocasió serà d’una manera indirecta, ja que la decisió final sobre els bous al carrer quedarà en mans dels veïns i veïnes de Mislata".

Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata en l’Ajuntamen, espera “que un govern que presumeix de voler donar més veu a la ciutadania no s’amague i vote a favor d’aquesta consulta popular”.

Gil, regidor de Compromís per Mislata en l’Ajuntament afirma que “la postura del nostre col·lectiu és prou clara, defensarem, com no pot ser d’altra manera, el NO a la celebració dels bous al carrer. Ho farem per dos motius, el primer, la repulsa total al maltractament animal que es produeix en aquests actes, i la segona, la falta de tradició taurina a Mislata, que va estar suprimida durant 20 anys, i només va retornar al poble de la mà de Bielsa, un fet que fins i tot li fa vergonya a l’alcalde, qui ho amaga escudant-se en altres motius”.

En la moció es demana que la consulta siga al més prompte possible, així en cas d’eixir el no als bous al carrer no es perjudique cap associació que puga tindre pagades algunes despeses, com va succeir, per exemple a Xirivella, que van suspendre quan les penyes ho tenien tot pagat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.