El Museu de la Rajoleria de Paiporta inaugura una exposició fotogràfica del patrimoni ambiental i urbà de la localitat

554

El Museu de la Rajoleria inaugura aquest dijous 15 de setembre una exposició fotogràfica de Vicent Pascual que recull el patrimoni de Paiporta. A través de les 89 fotografies de ‘Una mirada fotogràfica al patrimoni ambiental i urbà de Paiporta’, Pascual deixa testimoni dels tresors que conserva la localitat, tant des del punt de vista del patrimoni natural com de l’arquitectònic.

exposicio-vicent-pascual-paiporta-01L’exposició s’inaugurarà a les 19.30 hores, i estarà a disposició de la ciutadania fins al proper 28 d’octubre. L’Ajuntament, a més, ha editat un catàleg amb les imatges que formen part de la mostra per deixar testimoni de la tasca portada a terme per Vicent Pascual. El catàleg estarà a disposició del públic de forma gratuïta.

El fotògraf paiportí és un enamorat de la localitat, i ha treballant durant anys per documentar l’evolució i el moment actual del paisatge paiportí. L’objectiu de la seua càmera ha immortalitzat infinitat de detalls i racons i, de fet, ja ha realitzat altres tasques, com un inventari fotogràfic de tots els arbres de la localitat.

L’exposició té com a objectiu rescatar detalls del que queda del patrimoni de Paiporta, ajudar a recordar a la gent més major com era el poble, i ensenyar als i les més joves què queda de la identitat paiportina en la configuració actual de la ciutat, per tal de conscienciar sobre la importància de conservar aquests elements diferenciadors de la identitat pròpia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.