El Govern de Silla costarà 8.000 euros menys tot i constar de més regidors i regidores

413

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha signat ja el decret pel qual s’estableixen les delegacions dels diferents regidors i regidores que constituiran el nou Govern municipal. L’alcalde ha anunciat que, en total, el Govern municipal d’esta legislatura costarà 8.000 euros menys que el de la passada tot i constar de més regidors i regidores.

L’Executiu s’articularà entorn de quatre grans àrees que seran dirigides per quatre coordinadors generals: Iván Cuenca, Josefina Zaragozá, Trini Martínez i Felipe García. A més, el mateix alcalde es reserva la titularitat d’algunes àrees.

Així, Zaragozá assumeix directament, i de forma inicial, les competències sobre Seguretat Ciutadana, Recursos Humans, Projectes Europeus, Comunicació, Ocupació i Formació, Comerç, Obres i Serveis de Manteniment, Urbanisme i Policia.

L’ Àrea d’Hisenda, Turisme, Transparència i Participació estarà coordinada per Iván Cuenca, primer tinent d’alcalde, qui assumeix les àrees d’Hisenda i Turisme, mentre que les àrees de Transparència, Participació i Modernització seran gestionades per Paco Gómez.

L’ Àrea de Benestar Social, Educació i Normalització Lingüística estarà sota la coordinació de Trini Martínez, qui assumirà l’Àrea de Benestar Social. A més, inclou a Laura Millán, que assumirà competències d’Educació, Normalització Lingüística i Promoció del Valencià; Carmen Giner que s’encarregarà d’Infància, Adolescència i Igualtat; Amparo Alapont, responsable de Benestar Animal i Joventut, i Pilar Castaño, que dirigirà les regidories de Memòria Històrica i Salut Pública.

Felipe Iborra serà el coordinador de l’Àrea de Medi Ambient i Esports que inclou Interior, Agricultura, Medi Ambient, Cementeri, Caça i Esports, i portarà personalment totes les regidories excepte la d’Esports, que recau en el regidor Benigno Bodon.

Per últim, Josefina Zaragozá coordinarà Cultura, Festes, Associacionisme i la Fira de Sant Sebastià. Per a aquestes dues últimes regidories comptarà amb el regidor Manuel Rosales

Pel que respecta a la Junta Local de Govern està constituïda per Iván Cuenca, primer tinent d’alcalde; Josefina Zaragozá, segona tinent; Benigno Bodón, tercer tinent d’Alcaldia; Francisco Gómez, quart tinent d’alcalde, i Maria Pilar Castaño, cinquena tinent.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat el fet que “gràcies a aquesta reestructuració serà possible estalviar més de 8.000 euros a l’any respecte a la legislatura passada, i això que serem més regidors i regidores treballant pel benestar de la ciutadania de Silla”.

Per altra banda, ha explicat que, en la configuració del seu equip, ha volgut apostar per la millora de l’eficàcia municipal des de quatre grans àrees dirigides pels regidors i regidores amb més experiència, per a continuar fent de l’Ajuntament de Silla una administració local més pròxima, més moderna i més innovadora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.