El Fòrum ACCOmarca’t_18 reunix a experts, idees i futur de l’Horta Sud

687

La Mancomunitat Horta Sud tanca un dels seu projectes estrela en la seua edició de 2018 amb una cita a la que estan convidades totes les persones relacionades o interessades en el foment de l’ocupació de la comarca.

Mislata-Centro-sociocultural-La-Fábrica-coworkingL’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) ha aconseguit unes xifres molt positives pel creixement de la comarca i per seguir per eixe camí, la institució intermunicipal de l’Horta Sud organitza el 20 de setembre un fòrum molt especial.

El Fòrum ACCOmarca’t_18  tindrà lloc al centre Sociocultural ‘La Fábrica’ de Mislata i es composa de quatre taules de debat obert, amb experts en la matèria i experiències contades en primera persona d’emprenedors valencians. A més, un espai obert de networking amb presència d’autoritats i personalitats del sector i la Mancomunitat crearà l’ambient d’un matí d’encontre i treball per l’ocupació.

D’esta manera, a la primera taula es donarà veu als experts i coach en orientació laboral. La evolució d’esta realitat, la seua adaptació i repercussió real en la inserció laboral són els temes a tractar. I la segona taula versarà sobre “El preu d’emprendre”, amb presència de representants de les actuals possibles formes de finançament existents i els principals sindicats.

En tercer lloc debatrem “Les fórmules per al creixement”, amb les claus per al desenvolupament i consolidació de la empresa. Analitzarem els valors afegits hui en dia o les formes d’estabilització d’un negoci, amb exemples molt interessants, i moderats sota el punt de vista del Grau universitari Lideratge Emprenedor i Innovació impartit a la comarca.

La quarta pota d’este esdeveniment arribarà amb l’ultima taula que tractarà sobre “El món i la seua influència”. Així, junt a l’associació de joves empresaris vorem exemples de digitalització i noves maneres d’emprendre, amb idees valencianes que triomfen per tot el planeta i de manera sostenible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.