El Foro Empresarial de l’Horta Sud recolça els empresaris de Manises i Torrent per constituir Entitats de Gestió i Modernització

397

Amb l’objectiu de donar seguiment a les mesures recollides en el ‘Manifest per a la recuperació econòmica, industrial i comercial de l’Horta Sud’, el Foro Empresarial de l’Horta Sud, la Fundació Horta Sud i les associacions empresarials locals estan celebrant una ronda de reunions amb les administracions públiques de la comarca de l’Horta Sud.

El manifest, que es va presentar a l’abril de 2019, coincidint amb la celebració de les últimes eleccions municipals, incorpora 11 línies estratègiques i un total de 41 accions. Un document que aspira a convertir-se en el full de ruta sobre la qual s’assente el desenvolupament econòmic, industrial i comercial de la comarca.

En la presentació del manifest van participar els representants de totes les formacions polítiques amb competència en polítiques de desenvolupament de l’Horta Sud (PSPV, PP, Compromís, Ciutadans, Esquerra Unida i Unides Podem), els quals van acordar implementar-les en la seua acció de govern.

En aquesta línia, la setmana passada es va celebrar una reunió entre els representants del Foro Empresarial de l’Horta Sud i el regidor de Promoció econòmica i Ocupació de Manises, Rafael Mercader. Les associacions empresarials del municipi van presentar tota la documentació necessària per a la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en l’àrea industrial de Manises, un nou ens de gestió públic-privada que reunirà a totes les empreses presents en el polígon industrial del municipi. Mercader es va comprometre a que l’Ajuntament de Manises destine els recursos necessaris perquè l’EGM siga una realitat en els pròxims mesos.

En aquesta mateixa direcció, a Torrent també s’ha adoptat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i les associacions empresarials locals per a avançar en la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització. A més de Manises i Torrent, el Foro Empresarial de l’Horta Sud també s’ha reunit amb el consistori de Catarroja, així com amb la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud. El cicle de reunions continuarà durant les pròximes setmanes en els municipis d’Alfafar, Sedaví i Silla.

Julio Huerta, coordinador de la Fundació Horta Sud, ha reiterat el compromís del Foro Empresarial de l’Horta Sud de “informar periòdicament a les associacions empresarials i al conjunt de la societat sobre l’estat i el compliment de les demandes presents en el manifest, així com dels avanços aconseguits”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.